Стейк з ноги ягняти

Є в наявності
350 грн
350 грн/1 кг

Опис

Стейк з ноги ягня - це шматок м’яса, вирізаний поперек ноги ягняти  з кісткою, також це дієтичний, ніжно-рожевий і нежирний відруб, який містить багато білка, цинку та інших корисних речовин, і чудово поєднується зі спеціями, як-от розмарин, а також з картоплею чи овочами. 
Стейк із ноги ягня корисний, оскільки він є джерелом повноцінного білка, який необхідний для росту м'язів та відновлення тканин. Також ягнятина багата на вітаміни групи В (особливо В12, який важливий для нервової системи та утворення еритроцитів), залізоцинк та інші мінерали. 

Користь для здоров'я

  • Високоякісний білок: Містить усі 9 незамінних амінокислот, які організм не виробляє самостійно.
  • Вітаміни групи В:
    • Тіамін (В1), рибофлавін (В2), ніацин (В3): Сприяють енергетичному обміну та перетворенню їжі в енергію.
    • Вітамін B6: Підтримує здоров'я мозку та імунітет.
    • Фолат (В9): Необхідний для формування ДНК.
    • Вітамін B12: Важливий для здоров'я нервів, клітин та синтезу ДНК, а також допомагає запобігти слабкості та енергетичному виснаженню.
  • Мінерали:
    • Залізо: Впливає на рівень життєвої енергії, концентрацію уваги, кровотворення та роботу імунної системи.
    • Цинк і селен: Важливі для імунної системи та енергетичного обміну.
    • Йод: Забезпечує нормальне функціонування щитоподібної залози.
    • Фтор: Захищає зуби від карієсу.
    • Калій, натрій і магній: Позитивно впливають на роботу серця і судин.
  • Лецитин: Сприяє профілактиці цукрового діабету та нормалізації обміну холестерину.