Стейк з ноги ягняти
Є в наявності
350 грн
350 грн/1 кг
Опис
Стейк з ноги ягня - це шматок м’яса, вирізаний поперек ноги ягняти з кісткою, також це дієтичний, ніжно-рожевий і нежирний відруб, який містить багато білка, цинку та інших корисних речовин, і чудово поєднується зі спеціями, як-от розмарин, а також з картоплею чи овочами.
Стейк із ноги ягня корисний, оскільки він є джерелом повноцінного білка, який необхідний для росту м'язів та відновлення тканин. Також ягнятина багата на вітаміни групи В (особливо В12, який важливий для нервової системи та утворення еритроцитів), залізо, цинк та інші мінерали.
Користь для здоров'я
- Високоякісний білок: Містить усі 9 незамінних амінокислот, які організм не виробляє самостійно.
- Вітаміни групи В:
- Тіамін (В1), рибофлавін (В2), ніацин (В3): Сприяють енергетичному обміну та перетворенню їжі в енергію.
- Вітамін B6: Підтримує здоров'я мозку та імунітет.
- Фолат (В9): Необхідний для формування ДНК.
- Вітамін B12: Важливий для здоров'я нервів, клітин та синтезу ДНК, а також допомагає запобігти слабкості та енергетичному виснаженню.
- Мінерали:
- Залізо: Впливає на рівень життєвої енергії, концентрацію уваги, кровотворення та роботу імунної системи.
- Цинк і селен: Важливі для імунної системи та енергетичного обміну.
- Йод: Забезпечує нормальне функціонування щитоподібної залози.
- Фтор: Захищає зуби від карієсу.
- Калій, натрій і магній: Позитивно впливають на роботу серця і судин.
- Лецитин: Сприяє профілактиці цукрового діабету та нормалізації обміну холестерину.