Тушка ягняти

Є в наявності
220 грн
220 грн/кг

Опис

Тушка ягняти — це ціле молоде ягня, яке можна приготувати цілком або розділити на частини (ноги, ребра, лопатку, шию тощо). Таке м’ясо ніжне, ароматне й делікатне.
М'ясо ягняти є корисним джерелом легкозасвоюваного білка, вітамінів (особливо групи B) та мінералів (залізо, цинк, фтор, фосфор, калій). Воно сприяє зміцненню імунітету, здоров'ю нервової системи, нормалізації рівня холестерину та покращує стан зубів. Користь: - Легкозасвоюваний білок: Це джерело незамінних амінокислот, яке добре підходить для спортсменів та людей, що ведуть активний спосіб життя. - Зміцнення імунітету: М'ясо ягняти містить цинк, який важливий для нормального функціонування імунної системи. - Підтримка нервової системи: Вітамін B12, що міститься у великій кількості в ягнятині, підтримує здоров'я нервової системи та функцію мозку. - Здоров'я зубів: Високий вміст фтору в м'ясі сприяє здоров'ю зубів і захищає їх від карієсу. - Нормалізація холестерину: Наявність лецитину допомагає нормалізувати рівень холестерину та має антисклеротичний ефект. - Профілактика анемії: М'ясо багате на залізо, яке необхідне для утворення гемоглобіну та профілактики анемії. - Здоров'я серцево-судинної системи: Солі калію, натрію і магнію позитивно впливають на роботу серця та судин. - Зручність для дітей та літніх людей: Ягнятина швидше перетравлюється, ніж яловичина, тому її можна включати в раціон дітей, а високий вміст фтору корисний для людей похилого віку.