Опис
Копчена нога молодого ягняти - ніжне мʼясо молодого ягня з насиченим ароматом.
Копчене м'ясо ягня корисне завдяки збереженню вітамінів і мінералів, антибактеріальним властивостям диму та низькому вмісту жиру порівняно зі свининою. Однак, воно також містить багато солі, тому вживати його слід помірно, особливо людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту або нирок.
Користь копченого м'яса ягня
1) Джерело вітамінів та мінералів: м'ясо ягня багате на вітаміни групи В, а також містить вітаміни D, К, а також мінерали, такі як магній, кальцій, цинк, залізо та йод.
2) Збереження корисних властивостей: процес копчення дозволяє зберегти значну частину корисних властивостей м'яса, білків та вітамінів.
3) Антибактеріальні властивості: дим, що використовується при копченні, має бактерицидні властивості, які допомагають знищити шкідливі бактерії та мікроби.
1) Джерело вітамінів та мінералів: м'ясо ягня багате на вітаміни групи В, а також містить вітаміни D, К, а також мінерали, такі як магній, кальцій, цинк, залізо та йод.
2) Збереження корисних властивостей: процес копчення дозволяє зберегти значну частину корисних властивостей м'яса, білків та вітамінів.
3) Антибактеріальні властивості: дим, що використовується при копченні, має бактерицидні властивості, які допомагають знищити шкідливі бактерії та мікроби.
Склад: нога молодого ягняи зачищена, суміш спецій, нітритна сіль.
Зберігання: при температурі 0 -6 не більше 30 діб.
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.


