Копчені перепілки

Є в наявності
550 грн
550 грн/1 кг

Опис

Копчені перепілки - ніжне молоде мʼясо перепілок, копчене в маринаді.
Копчена перепілка є корисним джерелом білка, вітамінів та мінералів, що зміцнює серцево-судинну систему, імунітет, а також покращує роботу мозку та стан кісток. Копчення, особливо холодне, допомагає зберегти вітаміни та мікроелементи, а також захищає м'ясо від бактерій, продовжуючи термін його зберігання.

Користь копченої перепілки: 
Зміцнення організму:
Містить білок, вітаміни ( A, D, K, B), залізо, кальцій, фосфор та селен, які підтримують роботу всіх систем організму.
Серцево-судинна система:
М'ясо перепілки сприяє зміцненню кровоносних судин, а калій допомагає нормалізувати артеріальний тиск.
Кісткова система:
Завдяки високому вмісту кальцію та амінокислот, таких як лізин, вона зміцнює кістки та запобігає остеопорозу.
Імунітет:
Продукт багатий антиоксидантами та вітамінами, які допомагають зміцнити імунітет.
Робота мозку:
Корисні речовини в перепілці, зокрема холін, сприяють покращенню роботи нервової системи та пам'яті.
Дієтичний продукт:
Це дієтичне м'ясо з низьким вмістом калорій і жирів, яке добре засвоюється, що робить його придатним для людей із чутливим травленням.

Склад: тушки перепелів цілі, сіль нітритна, сіль кухонна, аскорбат, вода.

Зберігання: при температурі 0 -6 не більше 30 діб.

Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.