Люля-кебаб з мʼяса молодого ягняти

Є в наявності
500 грн
500 грн/1 кг

Опис

Люля-кебаб з мʼяса молодого ягняти  — це традиційна східна страва з фаршу ягнятини, яка формується у вигляді довгої ковбаски на шампурі та засмажується на мангалі. На відміну від звичайних котлет, до фаршу для люля-кебабу не додають хліб чи яйця, лише цибулю, спеції та свіжу зелень, завдяки чому він добре тримає форму.

Склад: фарш, цибуля, петрушка, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Відмінності від інших страв
  • Від шашлику: Головна відмінність у тому, що для люля-кебабу використовують не шматки м'яса, а фарш.
  • Від котлет: Відмінність не лише в способі приготування (люля-кебаб смажиться на шампурі над вогнем), але й у складі, у люля-кебаб не додають хліб, яйця, молоко та сухарі, що робить його більш мінімалістичним. 

Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.