Опис
Люля-кебаб з мʼяса молодого ягняти — це традиційна східна страва з фаршу ягнятини, яка формується у вигляді довгої ковбаски на шампурі та засмажується на мангалі. На відміну від звичайних котлет, до фаршу для люля-кебабу не додають хліб чи яйця, лише цибулю, спеції та свіжу зелень, завдяки чому він добре тримає форму.
Склад: фарш, цибуля, петрушка, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Відмінності від інших страв
- Від шашлику: Головна відмінність у тому, що для люля-кебабу використовують не шматки м'яса, а фарш.
- Від котлет: Відмінність не лише в способі приготування (люля-кебаб смажиться на шампурі над вогнем), але й у складі, у люля-кебаб не додають хліб, яйця, молоко та сухарі, що робить його більш мінімалістичним.
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.


