Салат із копченою перепілкою, козячим сиром та грушею
Інгредієнти:
• 1 копчена перепілка
• 100 г козячого сиру (качотта з пажитником)
• 1 груша
• 100 г міксу салатів (рукола, шпинат, айсберг)
• 1 ст. л. меду
• 1 ст. л. лимонного соку
• 2 ст. л. оливкової олії
• Волоські горіхи (жменя)
• Сіль, перець за смаком
Приготування:
1. Нарізати копчену перепілку шматочками, козячий сир — кубиками.
2. Грушу порізати тонкими слайсами, змішати з лимонним соком і медом.
3. Викласти салатні листя, додати перепілку, сир, грушу та посипати горіхами.
4. Полити оливковою олією, посолити, поперчити.