Салат із копченою перепілкою, козячим сиром та грушею

Інгредієнти:

 • 1 копчена перепілка

 • 100 г козячого сиру (качотта з пажитником)

 • 1 груша

 • 100 г міксу салатів (рукола, шпинат, айсберг)

 • 1 ст. л. меду

 • 1 ст. л. лимонного соку

 • 2 ст. л. оливкової олії

 • Волоські горіхи (жменя)

 • Сіль, перець за смаком

Приготування:

 1. Нарізати копчену перепілку шматочками, козячий сир — кубиками.

 2. Грушу порізати тонкими слайсами, змішати з лимонним соком і медом.

 3. Викласти салатні листя, додати перепілку, сир, грушу та посипати горіхами.

 4. Полити оливковою олією, посолити, поперчити.