Опис
Качотта з пажитником козина - це напівм'який сир, що має еластичну структуру, а насіння пажитника робить його аромат особливим та має горіховий післясмак, його особливості включають легку засвоюваність завдяки козиному молоку, ніжний смак, який з часом може ставати пікантнішим.
З чим смакує: Гарно смакує з мармеладом, медом, фруктами, зеленою цибулею, зеленю, горіхами, анчоусами. Також сир додають до піци, пасти, начинки для випічки, десертів, тушкують і запікають з овочами.
Склад: молоко пастеризоване козине, термофільна закваска, сичужний фермент, насіння пажитника, хлористий кальцій.
Зберігання: при температурі +2 -4 не більше 20 діб з дати маркування, після відкриття упаковки 7 діб.
Цікаві факти:
Назва та розмір:
Слово «качотта» походить від італійського слова «caciotta», що означає "сирок". Це вказує на невеликі розміри головок сиру, які зазвичай важать від 0,2 до 2 кг.
Походження:
Качотта – це класичний італійський столовий сир, який особливо популярний у регіонах центральної Італії, таких як Тоскана, Марке та Лаціо.
Склад:
Качотта козина виготовляється з козиного молока, що робить її багатішою на вітаміни (A, К, група B) та мінерали, ніж сир з коров'ячого молока.
Смак:
Має збалансований вершковий смак та ніжний аромат. З часом, залежно від витримки (від кількох днів до 2-х місяців), смак стає більш насиченим та пікантним.
Користь для здоров'я:
Завдяки козиному молоці, сир добре засвоюється організмом і багатий на пробіотики, що позитивно впливає на мікрофлору кишківника.
Назва та розмір:
Слово «качотта» походить від італійського слова «caciotta», що означає "сирок". Це вказує на невеликі розміри головок сиру, які зазвичай важать від 0,2 до 2 кг.
Походження:
Качотта – це класичний італійський столовий сир, який особливо популярний у регіонах центральної Італії, таких як Тоскана, Марке та Лаціо.
Склад:
Качотта козина виготовляється з козиного молока, що робить її багатішою на вітаміни (A, К, група B) та мінерали, ніж сир з коров'ячого молока.
Смак:
Має збалансований вершковий смак та ніжний аромат. З часом, залежно від витримки (від кількох днів до 2-х місяців), смак стає більш насиченим та пікантним.
Користь для здоров'я:
Завдяки козиному молоці, сир добре засвоюється організмом і багатий на пробіотики, що позитивно впливає на мікрофлору кишківника.
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.

