Качотта з пажитником козина

Є в наявності
85 грн
85 грн/100 гр

Опис

Качотта з пажитником козина -  це напівм'який сир, що має еластичну структуру, а  насіння пажитника  робить його аромат особливим та має горіховий післясмак, його особливості включають легку засвоюваність завдяки козиному молоку, ніжний смак, який з часом може ставати пікантнішим. 

З чим смакує: Гарно смакує з мармеладом, медом, фруктами, зеленою цибулею, зеленю, горіхами, анчоусами. Також сир додають до піци, пасти, начинки для випічки, десертів, тушкують і запікають з овочами.

Склад: молоко пастеризоване козине, термофільна закваска, сичужний фермент, насіння пажитника, хлористий кальцій.

Зберігання: при температурі +2 -4 не більше 20 діб з дати маркування, після відкриття упаковки 7 діб.

Цікаві факти:
Назва та розмір: 
Слово «качотта» походить від італійського слова «caciotta», що означає "сирок". Це вказує на невеликі розміри головок сиру, які зазвичай важать від 0,2 до 2 кг.
Походження: 
Качотта – це класичний італійський столовий сир, який особливо популярний у регіонах центральної Італії, таких як Тоскана, Марке та Лаціо.
Склад: 
Качотта козина виготовляється з козиного молока, що робить її багатішою на вітаміни (A, К, група B) та мінерали, ніж сир з коров'ячого молока.
Смак:
Має збалансований вершковий смак та ніжний аромат. З часом, залежно від витримки (від кількох днів до 2-х місяців), смак стає більш насиченим та пікантним.
Користь для здоров'я: 
Завдяки козиному молоці, сир добре засвоюється організмом і багатий на пробіотики, що позитивно впливає на мікрофлору кишківника. 
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.