Лабне буйволине

Є в наявності
220 грн
220 грн/250 гр

Опис

Лабне буйволине - це традиційний м'який сир, багатий на білок, кальцій, магній та корисні жири, який легко засвоюється та підходить людям з непереносимістю лактози, виготовлений із густого йогурту, що нагадує щось середнє між сиром та йогуртом. Він має ніжну, кремову текстуру та легку кислинку.  
Представлений у формі сирних кульок в обсипці з різних прянощів та трав, залиті оливковою  олією.

Зміцнює кістки, підтримує роботу серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту, а також може мати протизапальний ефект. 

Користь лабне з буйволиного молока
1) Високий вміст білка та кальцію: 
Зміцнює кістки та м'язи, що робить його цінним для росту та підтримки організму.
2) Легко засвоюється: 
Буйволине молоко містить менше алергенного казеїну типу А1 і більше казеїну типу А2, який краще переноситься.
3) Користь для серцево-судинної системи: 
Має нижчий рівень холестерину порівняно з коров'ячим молоком, а наявність калію та магнію покращує роботу серця та судин.
4) Підтримка травлення: 
Завдяки своїй структурі та складу, може бути корисним для людей з проблемами шлунково-кишкового тракту.
5) Підтримка імунітету: 
Наявність аскорбінової кислоти допомагає підвищувати захисні функції організму.


З чим смакує: Ідеально підійде для насмачніших канапок, та до будь-якого салатику. Олію можна також використати як маринад для курочки

Склад: молоко пастеризоване буйволине, термофільна закваска, сіль, оливкова олія. Спеції: карі, копчена паприка, кунжут білий, кунжут чорний.

Зберігання: при температурі 0 -6 не більше 30 діб з дати маркування.