Опис
Моцарелла буйволина – це молодий розсільний сир з натурального буйволиного молока у вигляді кульки (приблизна вага 200 гр). Цей вологий напівтвердий вид сиру має ніжний, свіжий та м’який смак.
З чим смакує: Сир Моцарела має досить широке застосування у різноманітних стравах. Відомий салат «Капрезе», піцах, супах, брускетах, запіканках, салатах, тощо.
Склад: молоко буйволине непастеризоване, термофільна закваска, сичужний фермент. Розсіл: вода пастеризована, сіль, хлористий кальцій
Зберігання: при температурі +0 -6 не більше 7 діб, після відкриття пакування - 3 дні
Доступна за попереднім замовленням.
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.