Опис
Сулугуні - розсільний сир, що входить до складу твердих сирів, з яскраво вираженим кисломолочним, трохи солонуватим смаком та ароматом. Консистенція щільна та еластична.
З чим смакує: Сулугуні можна їсти у свіжому вигляді, додавши трохи зелені та свіжих овочів, а можна приготувати з нього хачапурі, коржики, салати, пироги, кутабі, ачма, макарони, лаваш, рулети, фаршировані овочі, вареники тощо.
Склад: молоко буйволине пастеризоване, термофільна закваска, сичужний фермент, хлористий кальцій.
Зберігання: при температурі 0 -6 30 діб з дати маркування, після відкриття пакування - 7діб.
Остаточна вартість товару розраховується за його фактичною вагою та узгоджується з вами після обробки замовлення.